Cautare

413 de rezultate pentru "gradina zoologica calaradi" (2.72 secunde)
Nicolae Balcescu, Aliman, Rasova, Topalu, Albesti, Pestera, Deleni, Independenta, Gradina, Limanu, Crucea, Adamclisi, Ciocarlia, Cobadin, Fantanele, Mihai Viteazu, Baneasa, Silistea si Pantelimon.
Dupa reamenajarea parcului si a zonei de agrement de 45 de milioane de lei si dupa bazinul de polo pe care il promite Compania Nationala de Investitii SA, aflam ca in Parcul Lunca Jiului este posibil sa se amenajeze anul viitor si un soi de gradina botanica.
Mare e gradina lui Dumnezeu: Si daca scorul e invers Si geoana il face K.O. pe Basescu in finala?
In urma verificarilor si analizarii informatiilor primite de la alte institutii a rezultat ca, din 19 februarie 2004, Mircea Dinescu este administrator la SC Agroindustriala SRL Giubega, iar in perioada 15 decembrie 2005 - 14 noiembrie 2008 a detinut si exercitat efectiv functia de administrator la SC Gradina cu Visini SRL.
gradina din Carpati, asta e, aici au crescut valorile Romaniei. Doar nu era sa-l punem pe Dracula? Cat despre costul "foii verzi", a refuzat orice comentariu, semn ca isi cautioneaza favorita in orice situatie, si la bine si la rau.
Ca si cum ei ar fi reprezentantii locali ai FMI, trimisi sa administreze "gradina din Carpati". Tot asa l-am auzit ani lungi pe Traian Basescu invocandu-i, ritualic, pe "romani".
Amintim ca Vasile Blaga si-a dat demisia de la Ministerul de Interne dupa mitingul politistilor care "au facut strip-tease" aruncandu-si sepcile in gradina Cotroceniului dupa cum a spus chiar Traian Basescu.
Partidul de guvernamant este o gradina prea mica si timpul preseaza. Faptul ca Opozitia vrea sa construiasca un front comun ii strica planurile lui Basescu.
Gradina de vara din Leu a primit si ea o suma generoasa, peste 500.000 de lei. Ciudatenia este ca la licitatiile cele mai banoase s-a prezentat o singura firma, care a castigat contractele, pe cand la licitatia de doar 200.000 de lei s-au inghesuit 14 firme.
Avand gestica unei jucarii stricate cu arcul intors la maximum si mimica unui pitic din gradina politica, de care toata lumea se fereste ca de un spirit aducator de rau, lasa senzatia ca ascunde un retard.
nu pot fi egale cu ceea ce lucrurile mult mai simple, ca imbratisarea sau mirosul cafelei duminica dimineata, plimbarea prin gradina sau dulceata de ghimbir, bradul de Craciun sau trandafirii rosii plantati in curtea casei, reusesc sa sadeasca in inima mea.
Asta este gradina mea, dar, daca trebuie, o demolez. Sa vina sa taie si pomii si sa amenajeze cum vor ei", a spus unul dintre locatarii blocului 169 C.
Asta este gradina mea, dar, daca trebuie, o demolez. Sa vina sa taie si pomii si sa amenajeze cum vor ei", a spus unul dintre locatarii blocului 169 C.
USL, in topul preferintelor Romanii s-au saturat sa mai dispere ca mor de foame din cauza incompetentei regimului PDL si spera sa gaseasca o salvare in gradina opozitiei.
(Aleea cea Mare sau a Banesii, devenita Soseaua Kiseleff din 1843, este opera arhitectului peisagist vienez Carl Meyer, cel care a transformat mocirla Cismigiului in cea mai frumoasa gradina din Capitala).
Cartoful fierbinte va fi aruncat in gradina Parlamentului. Acelasi parlament care a fost criticat de oficialii UE nu pentru ca ar fi luat decizii ilegale, ci pentru ca le-a luat prea repede.
Mi-a iesit o floare-n gradina, ca o pasare rosie rotata, cu miezul de aur. Ai prihanit-o. Ti-ai pus labele pe ea si s-a uscat.
Iarasi cu iepurasii pe care-i vom gasi prin gradina coruptiei?", se intreaba Sarbu. Intrebat daca exista o iritare la PSD fata de intrarea lui Mihai Stanisoara in PNL, Ilie Sarbu a raspuns afirmativ:
Potrivit unui comunicat al Biroului de Presa al regelui Mihai I, toti cei care doresc sa ureze 'la multi ani' regelui, cu ocazia zilei de nastere si zilei onomastice, sunt asteptati in gradina Palatului Elisabeta, incepand cu ora 11.00.
Totusi sunt mai curand apti sa populeze o gradina zoo, (cu banii multi de la buget, veniti de-a gata) decat padurea cu libertatea ei, a tunat Stelian Tanase.
google-analytics.com